Betingelser og vilkår

Disse alminnelige salgsbetingelsene for kjøp av lodd på lhl-lotteriet.no, så lenge ikke annet er skriftlig avtalt mellom partene før vareleveransen finner sted.

Betaling

Ved kjøp av lodd kan det betales med kort (Visa/Mastercard) og VIPPS. lhl-lotteriet.no tar ikke ansvar for at penger, sjekker og lignende som sendes til oss pr. brev og lignende, kommer frem. lhl-lotteriet.no har panterett (salgspant) i de solgte varer som sikkerhet for sitt krav på kjøpesummen med tillegg av renter og omkostninger jfr. gjeldende offentlige regelverk.

Kreditt- og bankkort

Du kan benytte deg av både VISA og Mastercard utstedt av norske banker, når du handler i vår nettbutikk. Pengene reserveres på din bankkonto når du bekrefter ordren, og trekkes fra kontoen når produktet blir levert. Det er helt trygt: Overføringen av pengene skjer med SSL-kryptering, noe som innebærer at ingen får innsyn i dine konto- og kortopplysninger.

Priser

Alle priser i lhl-lotteriet.no er inklusive merverdiavgift. Det tas forbehold om prisendringer i forhold til de priser som er oppgitt i brosjyrer, informasjonsmateriell m.m. Særlig gjelder dette prisendringer som følge av at myndighetene endrer avgifter og skatter eller hvis innkjøpsbetingelsene våre endres vesentlig pga endrede råvarepriser, valutaendringer og lignende.  For hver ordre tilkommer porto/frakt etter Posten/Bring gjeldende takster.  lhl-lotteriet.no kan fritt velge å benytte annen transportør når dette er formålstjenlig.

Bestilling/Ordrebekreftelse

Vi aksepterer kun bestilling fra myndige personer. Bindende kjøpsavtale foreligger når bestillingen er bekreftet på butikkens ordreside. Alle bestillinger ordrebekreftes via e-post.

Levering

Bestilte varer mottar du i posten normalt ca en uke etter at vi har mottatt bestillingen. Dersom varen ikke hentes på utleveringssted innen to uker, returneres den til lhl-lotteriet.no. Ved uavhentede varer må bestiller betale et gebyr på NOK 250,- samt dekke påløpte fraktkostnader.

Reklamasjon

Ved reklamasjoner på grunn av feil ved varen gis det full reklamasjonsrett etter kjøpsloven for alle produkter. Kjøper plikter å reklamere innen rimelig tid etter at feilen er oppdaget. Eventuelle garantier fra leverandører kommer i tillegg og ikke i stedet for din reklamasjonsrett etter kjøpsloven.

Feil leverte eller bortkomne varer

Hvis en vare er feil levert, kan denne returneres uten omkostninger for deg. I slike tilfelle ta kontakt med kundeservice via e-post, kontaktskjema eller telefon for å avtale hvordan dette praktisk kan gjennomføres. Varer som kommer bort under forsendelsen fra lhl-lotteriet.no, etterlyses gjennom Posten/Bring. Kommer disse ikke til rette, vil varen bli erstattet. lhl-lotteriet kundeservice vil være behjelpelig i slike tilfeller.

Angrerett

Ved salg til forbrukere gis det 14 dagers returrett etter angrerettloven på kjøp i butikken. Ved eventuell retur benytt fortrinnsvis original emballasje, da kjøper har risikoen for skader under transport som skyldes mangelfull emballasje. Kjøper betaler returfrakt.

Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelsen eller forringelsen skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side eller hvor selve leveringen har medført at varen ikke kan leveres tilbake.

Ved retur av varer på grunn av feilsendinger, eller retur etter angrerettloven ber vi om at angrerettskjemaet som ligger ved pakken benyttes, da dette vil sikre at returen og eventuell tilbakebetaling går så raskt som mulig. Varen må være mottatt av oss før kjøpesummen tilbakeføres. Send aldri varer i retur i postoppkrav. Husk også å oppgi ditt bankkontonummer hvis du ønsker pengene som du har betalt for varen utbetalt til konto.

Personopplysninger

Vi innhenter kun nødvendig informasjon for å kunne gjennomføre din bestilling hos oss. Personopplysninger overleveres ikke eller selges til tredjepart. Du kan til enhver tid få rettet eller slettet dine personopplysninger når de er feilaktige, mangelfulle eller unødvendige i forhold til butikkens virksomhet. Alle kunder kan til enhver tid ved henvendelse til oss på e-post, brev eller lignende få innsyn i alle personopplysningene som er registrert på personen, hvordan disse benyttes og hvilke sikkerhetstiltak som benyttes.

Personprofiler

Vi benytter ikke personprofiler i vår markedsføring.

Tvister

Tvister som måtte oppstå i tilfelle uenighet om bestemmelser eller betingelser hører inn under de ordinære domstoler, med Oslo Byrett som verneting.

Angrerett

Etter forbruksloven har kundene i lhl-lotteriet.no angrerett. For å benytte deg av denne angreretten, skriv ut skjemaet, fyll det inn og send det til LHL-Lotteriet.